Sikkerhed

Hos Jysk Skorstens Service bliver sikkerheden altid højt prioriteret og vi sikrer os altid at alle lovpligtige sikkerhedskrav bliver overholdt. Vores specialister er certificerede indenfor Thermal power, Evakuering og Redning, Safety Management, Security and Environment, brug af faldsikringsudstyr mm. Vores fokus på sikkerhed er med til at skabe et trygt arbejdsmiljø for vores medarbejdere og giver på samme tid vores kunder garanti for at opgaven er i sikre hænder.

Certificering

Vi sikrer os altid at vores personale har de nødvendige kompetencer til at løse kundens opgave.

Arbejdsmiljø

Vi sørger altid for at vores sikkerhedsudstyr er dokumenteret og godkendt.

Uddannelse

Vi efteruddanner altid vores personale for at imødekomme nye sikkerhedskrav.

Vi baserer vores sikkerhed på følgende værdier

Udstyr

Certifikater

Sikkerhed

Medarbejdere

Når sikkerhed bliver til kvalitet

Hos Jysk Skorstens Service er det vores ambition at vores høje fokus på sikkerhed afspejles i kvaliteten af vores ydelser. Sikkerhedscertificeringer og uddannelse af personale støber fundament for virksomhedens kompetenceniveau - derfor kan vi fortælle vores kunder at sikkerheden aldrig bliver nedprioriteret i virksomhedens økonomiske overvejelser.

Vi har egen produktion og holder månedlige audits af vores sikkerhed og arbejdsmiljø, for at sikre gode forhold for vores personale.

Læs mere
Maersk Training

ISO Standard Awareness

Vores medarbejdere har gennemført Mærsk's HSSE træningsprogram som bl.a. inkluderer Working Environment, Safety Management, Security and Environment og Security Risk Awareness.

Dong Energy

Thermal Power

Vores montøre har certifikater inden for Thermal Power fra Dong Energy. Derudover har mange af vores folk gennemført kurser i henhold til arbejdsmiljø og sikkerhed inden for svejsning og termisk skæring.

Amu Vest

AMU Kurser

Vores dygtige medarbejdere har en bred vifte af uddannelsesbeviser fra AMU - bl.a. Anvendelse af Faldsikringsudstyr, Arbejdsmiljø og Sikkerhed ved Svejsning, samt Evakuering og Redning i højde.