Produktion

Svejser
Produktion

Produktion og Montage

Vi tilbyder produktion og montage af alle skorstenens elementer og anvender altid de bedste materialer under fremstilling.

Teknologi

Den nyeste teknologi

Vi anvender den nyeste teknologi i vores produktion og sikrer altid at vores produkter lever op til nationale standarder og lovpligtige krav.

Kvalitet

Kvalitet

Vi stræber altid efter at levere en fleksibel løsning af høj kvalitet og vi er meget imødekommende overfor nye forespørgsler.

Vi producerer alle skorstenens elementer

Svingningsdæmper

Svingningsdæmper

Lyddæmper

Lyddæmper

Inderkerner

Inderkerner

Mandedæksel

Mandedæksel

Lejder

Lejder

Hvileplatforme

Hvileplatforme

Faldsikringsskinne

Faldsikringsskinne

Rygbøjle

Rygbøjle

Kanalinddækning

Kanalinddækning

Røggaskanaler

Røggaskanaler

Forstærkningskarme

Forstærkningskarme

Flangesamling

Flangesamling

Vi sætter en høj standard

Jysk Skorstens Service har mere end 30 års erfaring i branchen og ved hvad der skal til for at levere en god service overfor kunden. Vi sætter en ære i at kunne tilbyde et højt serviceniveau og et godt stykke håndværk. Desuden forventningsafstemmer altid med kunden, før vi igangsætter et nyt projekt, så vi er sikre på at levere det bedste resultat.

Med kunden i fokus

Kvalitet

Vi ønsker at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed, hvilket betyder, at vi stiller store krav til vores smede og serviceteknikere.

De bestrider særlige evner til inspektion og reparation af industriskorstene samt er i besiddelse af stor teknisk viden.

Læs mere>>

Sikkerhed

Hos Jysk Skorstens Service prioriteres sikkerhed altid højt. Vi sikrer altid at alle lovpligtige sikkerhedskrav bliver overholdt. Vores montører er certificeret indenfor Thermal power, Evakuering og Redning, Safety Management, Security and Environment, Brug af Faldsikring mm.

Læs mere>>

Certificering

Vores svejsere og svejseoperatører er certificerede iflg. DS/EN ISO 9606-x standarder, som også er godkendte til at svejse trykbærende udstyr iflg. PED Pressure Equipment Directive – AT bekendtgørelse nr. 685. På den måde kan vi garantere høj kvalitet af reparation og produktion af industriskorstene.

Læs mere>>

Erfaring

Med mere end 30 års erfaring inden for branchen kan vi tilbyde meget høj kvalitet og service indenfor:

Inspektion af industriskorstene, Reparation i henhold til inspektion eller akut behov, Produktion af alle skorstenens elementer

Læs mere>>