Kvalitet

DS

DS/EN ISO 9606-x

Vores svejsere og svejseoperatører er certificerede iflg. DS/EN ISO 9606-x standarder, som også er godkendte til at svejse trykbærende udstyr iflg. PED Pressure Equipment Directive – AT bekendtgørelse nr. 685.

AMU

AMU Kurser

Vores dygtige medarbejdere har en bred vifte af uddannelsesbeviser fra AMU - bl.a. Anvendelse af Faldsikringsudstyr, Arbejdsmiljø og Sikkerhed ved Svejsning, Evakuering og Redning i højde.

Bisnode

En stabil partner

Jysk Skorstens Service er blevet tildelt AA-diplomet for høj kreditværdighed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. For at opnå en AA (Dobbelt-A) skal der være tale om en virksomhed med gode evner til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

Det er vores vision at levere høj kvalitet

Kvalitet og ekspertise

Vi ønsker at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed, hvilket betyder at vi stiller store krav til vores smede og serviceteknikere. De bestrider særlige evner til inspektion og reparation af industriskorstene og er ligeledes i besiddelse af stor teknisk viden. Vi udfører opgaver for alle typer virksomheder, offentlige institutioner og den private sektor.

Erfaring

Med mere end 30 års erfaring inden for branchen kan vi tilbyde meget høj kvalitet og service indenfor blandt andet:

  • Inspektion af industriskorstene

  • Reparation i henhold til inspektion eller akut behov

  • Produktion af alle skorstenens elementer